tag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post2469516228328416591..comments2023-12-19T16:29:04.409+02:00Comments on Paprastos Mamos dienoraštis: Sūrio pyragasIngahttp://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-2482982236522737962011-02-19T22:50:20.542+02:002011-02-19T22:50:20.542+02:00Oi, kaip laukiau žinutės iš jūsų! Labai labai džia...Oi, kaip laukiau žinutės iš jūsų! Labai labai džiaugiuosi, kad pavyko! :))Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-30905208196680376312011-02-19T22:46:03.622+02:002011-02-19T22:46:03.622+02:00viskas isejo gerai. skonis nerealus!!!tikrai jis t...viskas isejo gerai. skonis nerealus!!!tikrai jis turbut negali neiseiti :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-49285418326195745172011-02-17T23:09:45.998+02:002011-02-17T23:09:45.998+02:00Nu kažkoks labai kietas tai nepasakyčiau, kad turi...Nu kažkoks labai kietas tai nepasakyčiau, kad turi būti, bet ir ne "liuliantis" ;). Aš nelabai sugalvoju, ką ten galima sugadint. O tešla skani buvo? Nes jeigu skani, tai pyragas negali būti neskanus :)<br />Nu, labai tikiuosi, kad viskas jums pavyko! Parašykit, kai paragausit :)Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-51820500829590450682011-02-17T22:56:01.552+02:002011-02-17T22:56:01.552+02:00nereikes kesti iki sekmadienio, tik iki rytojaus v...nereikes kesti iki sekmadienio, tik iki rytojaus vakaro:) bet jis man toks kietas gavos :( vis palieciu saldytuve:/ ar jis toks ir turi buti?baisu biski, kad nebuciau sugadinus akip nors:(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-36510906532349055872011-02-17T17:12:35.703+02:002011-02-17T17:12:35.703+02:00Oi, pas mane niekada jis tiek nestovi, tai nežinau...Oi, pas mane niekada jis tiek nestovi, tai nežinau :)<br />O tai nei kiek neparagausit iki sekmadienio? Aš tai niekaip neištverčiau :)Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-48362134032477425322011-02-17T16:48:08.590+02:002011-02-17T16:48:08.590+02:00padariau siandien si pyraga, tik man isejo toks ge...padariau siandien si pyraga, tik man isejo toks geltonas, turbut nuo kiausiniu. tik bijau, kad nebuciau perkepusi, nors kepiau neilgai, bet nedrebejo man viduriukas kai jau isemiau, tikiuos nebus labai kietas:( ir kazin ar nesuges jis man jei laikysiu iki sekmadienio?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-62781022691584919402011-02-16T23:59:59.175+02:002011-02-16T23:59:59.175+02:00Aha, aš irgi kažkada buvau prisiminus, kad žadėjai...Aha, aš irgi kažkada buvau prisiminus, kad žadėjai Luciano duoti paragauti:). Nors daug vilčių, kad neatskirtų tai nededu :).<br /><br />Jau labai seniai ir aš pati šaldžiau - neturim kameroj vietos, tai labai ribojam poreikius šitoj vietojIngahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-50040403119876674772011-02-16T23:41:52.279+02:002011-02-16T23:41:52.279+02:00Gėda, dar nepabandžiau, visai man iš galvos išgara...Gėda, dar nepabandžiau, visai man iš galvos išgaravę buvo. Būtinai kada nors pabandysiu, tu pirmoji sužinosi apie rezultatą ;)Angelo mamos puslapishttps://www.blogger.com/profile/16650041715547083294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-44294133786286980932011-02-16T14:42:54.922+02:002011-02-16T14:42:54.922+02:00Taip: sušaldomas kefyras, tuomet maišelis prakerpa...Taip: sušaldomas kefyras, tuomet maišelis prakerpamas ir išimamas į ledą sustingęs kefyras. Jis dedamas į marlę, ir pakabinamas, kad skystis išvarvėtų. Lieka varškytė:)Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-13883185428825179772011-02-16T14:06:33.257+02:002011-02-16T14:06:33.257+02:00cia tai geras su tuo kefyru!!tik norejau pasitiksl...cia tai geras su tuo kefyru!!tik norejau pasitikslinti - paprasto kefyro pakeli susaldyti ir tada pakabinti kad isvarvetu visas skystis atsildamas. ir viskas?liks varskyte? nerealu..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-81875862585984965202010-06-22T20:52:48.711+03:002010-06-22T20:52:48.711+03:00nestoske, aš mačiau tik anonsą :). Pamiršau pažiūr...nestoske, aš mačiau tik anonsą :). Pamiršau pažiūrėti pačią laidą, o taip norėjau pažiūrėti, ar ji tą patį pyragą gamino :)Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-5989128567937628812010-06-22T20:34:51.619+03:002010-06-22T20:34:51.619+03:00as maciau kaip L.Rasutis kepe varskes surio torta,...as maciau kaip L.Rasutis kepe varskes surio torta,(is varkses 7% riebumo,ipyle grietineles 0,5 stiklines,cukraus) virsu papuose braskem.nestoskenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-65360280409311084572010-06-17T21:13:50.460+03:002010-06-17T21:13:50.460+03:00Vindase, labai smagu, kad Jums buvo naudinga!
O d...Vindase, labai smagu, kad Jums buvo naudinga! <br />O dėl vaikų... Man atrodo, kad jie visada šiek tiek kitaip viską mato, nei mes :).Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-86887578994217442052010-06-17T20:38:32.320+03:002010-06-17T20:38:32.320+03:00Aš šiandien irgi išsivarvinau varškytės, visai neb...Aš šiandien irgi išsivarvinau varškytės, visai neblogai atrodo. Tik pyrago iškept jau nebespėsiu šiandien. Dėkui, kad pasidalinai šia nuostabia mintim! <br />P.S. Tavo vaikai labai laimingi turėdami tokią mamą...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-31894782724071808762010-06-08T11:46:30.154+03:002010-06-08T11:46:30.154+03:00Sonatinos receptus ir aš labai mėgstu :). Reiks iš...Sonatinos receptus ir aš labai mėgstu :). Reiks išbandyt ir tą rumunišką, nes pas mus namie tai einamiausi yra varškiniai ir obuoliniai pyragai :).<br />O tas pomidorų įdaras tai irgi turėtų būt skanus. Vienžodž, reikės dar paeksperimentuoti su ta kefyrine varške :)Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-83236137624499406782010-06-08T11:25:49.364+03:002010-06-08T11:25:49.364+03:00Aš irgi po to, kai sužinojau šitą "paslaptį&q...Aš irgi po to, kai sužinojau šitą "paslaptį", pyragų įdarams naudoju tik kefyrinę varškę, joje nebūna gumuliukų, išeina kur kas geriau, nei su paprasta. Rekomenduoju rumunišką varškės pyragą iš Sonatinos blogo, nėr lygių. Ir dar šita varškytė, sumaišyta su žalumynais ir čsnaku, puikiai tinka pomidorams įdaryti.Rutahttps://www.blogger.com/profile/06619872164996738402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-54069899297281279502010-06-07T17:12:53.832+03:002010-06-07T17:12:53.832+03:00Nu va, o aš tik dabar šią paslaptį sužinojau :). O...Nu va, o aš tik dabar šią paslaptį sužinojau :). O dėl pigumo tai gėris neišpasakytas. Mes kaip tik dabar su sese diskutavom, kad jeigu anksčiau varškė buvo ubagų maistas, tai dabar jau dabar pavadinti ją taip būtų galima tik jei į kainas nežiūrėtum.<br />Bet kaip faina, kad parašėt, kad visai varškės nebeperkat - aš apie visišką varškės pakaitalą net nepagalvojau. Reikės pabandyti kokius varškėčius iš tos kefyrinės ricotos išsikept.Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-35143701463099185222010-06-07T11:21:48.737+03:002010-06-07T11:21:48.737+03:00aš jau seniai varškės nebeperku, nes ta kefyrinė r...aš jau seniai varškės nebeperku, nes ta kefyrinė rikota nu labai jau gardi. ir kaip pigiai gaunasi :Degidijahttp://www.tinginiai.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-2741945549778117312010-06-07T08:56:18.103+03:002010-06-07T08:56:18.103+03:00Jau ir as planuoju ji kepti is kefyro:)Jau ir as planuoju ji kepti is kefyro:)Inetahttps://www.blogger.com/profile/15132408789829511274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-83605016417844890132010-06-06T22:13:26.574+03:002010-06-06T22:13:26.574+03:00Oi, Egle, tikrai geras! Ot būtų fainai, jeigu skir...Oi, Egle, tikrai geras! Ot būtų fainai, jeigu skirtumo nepajustų :). Bet šiaip italai, kiek įsivaizduoju, gana pretenzingi maistui, tai turbūt vargiai įtikėtina :).<br />Parašykit, ką pasakys - labai gi įdomu.:)Ingahttps://www.blogger.com/profile/07547454008472013143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718385967677544863.post-69155552998647197152010-06-06T22:05:45.655+03:002010-06-06T22:05:45.655+03:00Geras! Pabandysiu ir aš iš kefyro ricotta padaryt,...Geras! Pabandysiu ir aš iš kefyro ricotta padaryt, tada duosiu saviškiui paragauti (jis - italas) žiūrėsim, ar pastebės skirtumą, jei toks būtų :DEglehttp://angelo-mamos-puslapis.blogspot.com/noreply@blogger.com