sekmadienis, spalio 28, 2012

Su artėjančia moliūgų diena!

 
Justas dainuoja pats sau: “Peiliai, žirklės ir degtukai ne mažų vaikų žaisliukai!”. Padaro pauzę, ir pats sau sako: „Hmm... Šiaip tai, adatos irgi ne mažų vaikų žaisliukai... Bet kažkodėl dainoje apie jas nedainuojama“

Mėgstam mes šią dainelę. Net bandau dabar prisimint, kokia proga dažniausiai ji ištraukiama. Tikrai ne žirklių, nes prie jų mažieji džigitai kažkaip nelenda. Na, nebent plaukus sugalvoja apsikirpt, bet irgi paprastai laiku užmatau. Bet ar laimėtų peiliai, ar degtukai, tai jau nežinau. Gal degtukai. Bent jau, paskutinį metą turint galvoje. Nes labai jau dažnai degame žvakes. Ir ta proga dažniau nei įprastai paliekame degtukus vaikams pasiekiamoje vietoje.

 Bet už tai kaip dabar pas mus gražu!!! Ypatingai daug grožio suteikia du baisuokliai, įsitaisę terasoje: Justo ir Juliaus moliūgai. Juliaus tas didesnis, o Justo – su mėnuliu ir žvaigžde vietoj akių. Drožinėjau, aišku, aš. Bet nurodymus (pagal išsirinktus vaizdus internete) davė patys vaikinai.
Šiandien ryte abu moliūgai atrodė štaip taip (kaip foto žemiau), tačiau vakare... vėl buvo ramu ir gera žvelgti į juos per langą. 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą