antradienis, birželio 11, 2013

Slepiam kelnių skyles :)


Julius labai mėgsta čiuožinėti ant kelių. Tad nieko keisto, kad Juliaus kelnės tarnauja tokį laaabai ribotą laiko kiekį.

Dažniausiai, pamačiusi eilinę skylę keliuose, ją tiesiog ignoruoju. Tuomet skylė didėja, didėja, didėja... ir kelnes išmetu.
 
Tačiau kuomet skylė atsiranda „kelnėse-mylimukėse“, ignoruoti skylės neišeina. Tokią skylę aš pirmiausia gražiai susiūnu. Kai jau ji dar kartą suplyšta, vėl susiūnu. O kai užsiūti jau nebeišeina, skylės vietoje uždedu kokią aplikaciją (t.y. gražiai sulopauJ). Tačiau net ir ši priemonė tokiam užkietėjusiam kelnių plėšytojui kaip Julius yra vienas juokas. Tad paskutinį kartą, kai jau skylės nebegalėjo uždengti jokia aplikaciją, pasinaudojau viena interneto platybėse užtikra idėja: kelnių skyles dar labiau padidinau, ir papuošiau jas dantimis.

Juliui gražu. Ir Justui gražui. Tik jis bais nepatenkintas, kad   tokių kelnių neturi jis pats :)
 
Oho, čia turbūt visų laikų trumpiausias mano įrašas gavosi:)

12 komentarų:

  1. Super idėja, o jos įgyvendinimas - 10 balų!

    AtsakytiPanaikinti
  2. ech, pažįstamas jausmas su kelnėmis. ilgiau mėnesio nė vienos nelaiko. aš dažniausiai ant suplyšusių kelių prisiuvu nuardytas nuo senų džinsų kišenes, bet palikti skyles bei paversti jas monstrais dar smagesnė idėja :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oi, Egle, kišenės irgi super mintis!!! Reikės kada pritaikyti. Tik vat tų senų džinsų reikia turėti:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. na išaugtų ir suplyšusių nepataisomai pas mus ne tiek ir mažai susikaupia :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pas mus suplyšusių yra daug, bet iš jų džinsų - ne tiek jau ir daug:). Kažkaip daugiausia maniškiai visokius treningus dėvi, o ten kišenių ne tiek ir daug. Bet man labai patiko mintis - juk kišenę tai nesunku iš bet kokios medžiagos padaryti:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kadangi auginu mergaitę, kuri tik šiemet pradėjo "rūbų gadintojos" karjerą, neseniai lopiau pirmąsias kelnes. Išėjo maždaug taip: http://www.ohcrafts.net/kids-heart-knee-patch-baby-pants.php
    Maniškei patogulintos kelnės dar labiau patiko nei anksčiau :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Raimonda, gražu:). Man priminė mano pačios paaugliškas kelnes - aš irgi keliu dengdavau širdutėmis:)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš pati irgi panašiai dariau, todėl ir prisiminiau. O kai internete radau panašią idėją, nesunkiai įgyvendinau.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Kokia artima problema... Lops ant lopo, o ant to lopo dar lopas su lopu... Neretai kelnės tarnauja tik kelias minutes - net iš namų iki parduotuvės "neišgyvena"... Reiks išbandyt.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Laima, man kartais atrodo, kad prekybininkai tyčia taip pasiuva, kad keliai iš karto prairtų, ir tektų naujas kelnes pirkti:)

    AtsakytiPanaikinti