sekmadienis, spalio 27, 2013

Dar viena idėja dovanoms: asmeniniai puodeliai ir marškinėliai



Buvo vieną savaitgalį pas mus užsukusi Vaida su savo trim berniukais, plepėjom apie viską ir, aišku, užėjo kalba ir apie blog‘us (nes mes būtent taip ir susipažinome). Po dvynių gimimo, nauji įrašai pas Vaidą atsiranda ne taip ir dažnai. Mano blog‘e, nuo to laiko, kai grįžau į darbą, irgi. „Mintyse vis rašau ir rašau naujus įrašus“ – tarsteli Vaida. Ir galiu tam tik paantrinti... Iš tiesų, nuo blog‘o niekada nebuvau atsitraukusi:  mintyse nepaliauju dėlioti minčių, derinti tekstų ir planuoti naujų įrašų. Va tik kad išguldyti viską „popieriuje“ kartais užtrunku.

 
Tačiau kartais taip pagalvoju, kad jeigu išmokčiau rašyti trumpesnius įrašus, tai prie blog‘o prisėsčiau gal ir dažniau nei kartą į du mėnesius. Na, reikės padirbėti šiuo klausimu :)
 
 
Šį kartą noriu pasidalinti dar viena dovanų idėja (na, gi Kalėdos kaip ne kaip artėja, tad turbūt aktualuJ).
 
Per savo gimtadienį Julius iš savo krikšto mamos gavo super suasmenintą dovaną: markškinėlius ir puodelį. Tiek vienas, tiek kitas buvo susietas su jo gimtadienio tema – Robotų.

 
 
Marškinėlių priekyje buvo paveiksliukas su daug daug įvairiausių transformerių ir robotų.
 
O užrašas apačioje baigėsi klausimu: „Kur Julius“. O rasti Julių nebuvo taip paprasta – net pats Julius ilgai akis įsmeigęs ieškojo, bet kai jau surado, tai akys tiesiog nušvito iš laimės.


 Puodelis irgi gerulis. Julius, su savo standartine poza, labai gerai tinka prie visų kitų robotųJ

Idėja man labai patiko! O tie, kas pažįsta mane, žino, kad jeigu kažkas man patinka, tai naudojuos, kol persisotinu (va tuo mes skiriamės su Nerijum, kuriam atrodo, kad visko reikia išbandyti po truputį „kad labiau norėtųsi“). Nenustebkite, jeigu kurį laiką iš manęs gausite puodelius dovanųJ

3 komentarai:

  1. Geras! o kur taip galima tuos puodukus "nusispalvinti"? nes kiek pati dariau, tai tik fota +uzrasas gaunas....

    AtsakytiPanaikinti
  2. Migliau, o ką turi omeny "nusispalvinti"? Pas mane puodeliai jie irgi nespalvoti - balti, tik su fotkėm ir užrašais:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. na, prikraut visokiu figureliu - nuotraukeliu... na va kaip sitas, su julium ir robotais :)
    :D pas mane irgi balti puodeliai :D as juos "spalvinu" nuotraukom mielu zmoniu

    AtsakytiPanaikinti