ketvirtadienis, sausio 27, 2011

Stylish Blogger Award

Na, turbūt jau nėra tokių, kurie nebūtų atkreipę dėmesį į tai, kad paskutiniu metu blogerių pasaulis yra tiesiog užsikrėtęs“ „Stylish Blogger Award“ virusu – kur bepasisuksi, jau žiūrėk ir matai, kad dar kažkuris blogas užsikrėtė, o jo autorius visam pasauliui išpažįsta septynias tiesas apie save. Kaip man smagu tokius įrašus skaityti! Atrodo, mėgsti tam tikro žmogaus tinklaraštį, galvoji, kad jau pažįsti jį (nors net akyse nesi matęs!), o paskui imi ir tarp tų viešų prisipažinimų perskaitai ką nors tokio visiškai netikėto.

Ačiū Eglei, kuriai pasirodė, kad ir mano tinklaraštis vertas šito titulo. Labai labai džiaugiuosi jį gavusi, ir tęsiu estafetę toliau.

Stylish Blogger Award taisyklės yra šios:
• Gavęs apdovanojimą, nepamiršk asmeniškai padėkoti tam, kuris tau jį skyrė
• Papasakok apie save septynias tiesas
• Paskelbk penkiolika savo naujai atrastų tinklaraščių, kurie, tavo nuomone, verti šio titulo;
• Asmeniškai pranešk tų tinklaraščių autoriams apie tokio titulo suteikimą
Daugiau informacijos galima rasti čia

7 tiesos apie mane:

1. Dievinu azartą ir žaidimus kortomis – rankinuke visada nešiojuosi kortų kaladę. Kita vertus, niekada nelošiu iš pinigų (na, nebent iš centų): pinigus gerbiu, ir, prieš išleisdama juos, gerai pagalvoju.
2. Esu labai punktuali, o kitų nepunktualumas mane erzina. Bet čia nieko keisto – kaip pasakytų mano Laima: „Vėluojantys visada būna linksmesni už laukiančiuosius“ :)
3. Nepaisant viso vėliau gerai susiklosčiusio savo gyvenimo, subyrėjusią pirmąją santuoką laikau didžiausiu savo gyvenimo pralaimėjimu ir dėl to širdyje jaučiu didžiulį kartėlį.
4. Pažvelgus į pastovią betvarkę mūsų namuose, būtų galima pagalvoti, kad man į tvarką nusispjaut. Ne visai tiesa. Netvarka mane erzina, bet ne tiek, kad ką nors pulčiau dėl to aukoti.
5. Žinau turbūt visus senųjų lietuviškų pop dainų žodžius – tuo metu, kai kiti visa gerkle plešia “Lia lia lia” (na, čia jau kai nežino, kaip ten iš tikrųjų yra), aš galiu kuo puikiausiai išdainuoti visą dainą. Todėl esu labai vertinama prie laužo, prasidėjus dainoms.
6. Jeigu jaučiu, kad esu pavargusi, einu miegoti. Vienareikšmiai. Neišsimiegojusi esu pikta, irzli ir man viskas krenta iš rankų. Anksčiau užmigdavau vos įlipus į mašiną (Nerijus sako, kad mane, kaip mažą vaiką, mašina užsupa), bet po to, kai vieną kartą patekome į avariją, o aš miegodama trenkiau galvą į mašinos stiklą, užmigti mašinoje nebegaliu.
7. Turiu gerą ir ištreniruotą balsą – laisvalaikiu garsinu reklamas. Be galo be krašto tai mėgstu! Ir visada sakau, kad tai yra lengviausiai uždirbami pinigai.

Na, o dabar apie mėgstamiausius blogus. Tiesą pasakius, bloginimo srityje vis dar jaučiuosi visiška naujokė. Na, tikrai – nemoku aš prenumeruoti naujienų, nieko nesuprantu apie kokius ten naujienų srautus ir t.t. Jeigu, užtikusi naują ir man patikusį tinklaraštį, neišsaugau jo iš karto prie „favourite“, tai beveik šimtu procentų galima garantuoti, kad vėliau jau jo nebesugebėsiu rasti. Todėl man ši „Stylish Blogger Award“ akcija yra labai puiki galimybė pasižvalgyti, kokius tinklaraščius kiti stebi.

Savo „Stylish Blogger Award“ nominaciją norėčiau skirti visiems tinklaraščiams, išvardintiems mano puslapio kairėje pusėje, su nuoroda „Mano tinklaraščių sąrašas“, tačiau kadangi daugelis iš jų šį apdovanojimą jau gavo, skiriu šiems:
1. Angelino mamytei Eglei – už šventinę dvasią jos kuriamame puslapyje ir entuziazmą, kuris jaučiamas visuose jos įrašuose;
2. Domuko mamytei Eglei – už šiltus Oranžinius namučius, kuriuose visada gera apsilankyti, ir iš kurių aš pasisemiu tiek daug ir gražių idėjų;
3. Dirbu Mama – už tai, kad ... kruopščiai surenka informaciją, aktualią auginančioms mamoms, ir pasidalina ja su visais
4. Vaidai – man labai artimas jos požiūris į gyvenimą ir vaikų auginimą.

Ojoj, tik keturi gavosi… Tikrai skaitau jų daug daugiau, bet taip greitai dabar tikrai nieko nerasiu, o su šiuo įrašu ir taip jau vėluoju, todėl planuoju papildyti sąrašą vėliau.

10 komentarų:

  1. Oi, Inga, kaip malonu, kad mane paminėjai! Nuoširdžiai sakau :) Aš vis užmatydavau, kad vienas ar kitas blogeris gauna tą apdovanojimą. Pasvarsčiau, kad nei tas mano blogas stilingas, nei labai daug tų sekėjų, ai, supratau, kad ir be apdovanojimų man visai gerai gyventi :) Na, dabar jau būsiu su apdovanojimu :) Įpareigoja, vienok ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, Vaida, aš irgi buvau labai maloniai nustebusi, gavusi nominaciją - kiek užmatydavau, tai tik interjero puslapiai ir foodblogeriai juos gaudavo, tad kažkaip net nepretendavau :). Na, lauksim 7 tiesų apie tave:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, Inga, už apdovanojimą ir įvertinimą, bet dar nežinau, ar pratęsiu šį žaidimą... :) Beje, labai sudomino 7 jūsų tiesa. Pačiai visad magėjo gauti įdainuoti kokių reklamų, bet mintis, kur dėl to kreiptis, taip ir nešovė į galvą. Gal parašytumėt (man) plačiau apie tai, kaip ir kur dirbate jūs? :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. DirbuMama, nagi - nestabdykit žaidimo - pratęskit:).

    O mano patirtis su garsinimou yra tokia: ilgą laiką dirbau radijo stotyje (ne kaip DJ, o administracijoje), kur po truputį pradėjau nusižiūrinėti nuo radijo laidų vedėjų, ir dirbti su savo balsu. Gana greitai perkirtau sistemą, ir ėmiau garsinti pati - būdavo be galo patogu, nes aš pati ir kurdavau reklaminių klipų vizijas, ir vėliau juos įgarsindavau (na, ne visus aišku:)). Taigi, iš pradžių tai buvo tik radijo stočiai, kurioje dirbau, tačiau vėliau kažkaip karuselė įsisuko (na, juk prodiuseriai pabendrauja vienas su kitu), ir ėmė kviestis ir įvairios kitos klipus kuriančios studijos.
    Ką galėčiau patarti Jums? Kuomet dar dirbau radijo stotyje, mums būdavo, kad pasiskambina tiesiog žmonės "iš gatvės", kurie tiki, kad gali pasiūlyti tokią paslaugą. Nežinau, kokia sistema dabar, bet bent jau kai dirbdavau, mes visada tokius aktyvistus kviesdavomės, ir įsirašydavome jų bandinius į duomenų bazę. Ne dažnai, tačiau tikrai būdavo, kad vėliau tuos žmones ir kviesdavomės, iškilus poreikiui.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš irgi dėkoju už mielą apdovanojimą :)

    Man labai patiko 1, 5 ir 7 tiesos apie tave.

    O tu gal ir kokius fokusus kortomis moki daryti? Aš vieną tokį labai gerą žinau, niekas jo neatspėja :D
    Kažkada ir aš be kortų niekur iš namų neišeidavau, su kiemo vaikais dienų dienas lošdavom aišku be pinigų. Kokių 7 pradėjau :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Egle, žinau keletą ypatingai primityvių, bet labai super paperkančių vaikus:). Žodžiu, vaikų auditorijai fokusininkė dar esu tinkama, bet su suaugusiais tai net neprasidedu:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Šiam blog`ui skiriu "Stylish Blogger Award" išsamiau čia:

    http://angelo-mamos-puslapis.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html

    :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ačiū Inga, už apdovanojimą, likau maloniai nustebinta. Reikia kuo greičiau prisėsti bei įvykdyti su apdovanojimu susijusius įsipareigojimus :))

    AtsakytiPanaikinti
  9. Taip, taip, Egle, lauksim dabar įsipareigojimų vykdymo:)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Ačiū, Inga, už atsakymą. Aišku, galėjau pati e-mailą mestelt... :) Oki, baigsim peršalimus gydytis, imsim ieškot būdų, kur prakišt balsą :D

    AtsakytiPanaikinti