Nepriekaištingai, kaip visada, pavyko ir pačios spurgos. Nors negalėčiau sakyti, kad sutaršėme jas per vieną vakarą, bet neįveikėme tai tik dėl to, kad dariau iš didesnės porcijos nei reikalauja receptas.
Taigi, jei ką domina minkštučių/skanučių spurgų receptas, jis yra toks:
- 2 stiklinės miltų
- ½ kg varškės
- 3 kiaušiniai
- 2-3 šaukštai cukraus
- 2 šaukšteliai kepimo miltelių
- Kvapniosios esencijos
- Žiupsnelis druskos
- Riebalų kepimui
Varškę permalti mėsmalę. Sudėti visus kitus produktus ir užminkyti tešlą. Šlapiom rankom suformuoti spurgas. Sėti į karštus riebalus ir virti iš abiejų pusių, kol pagels. Ištraukti ant popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai, pabarstyti cukraus pudra.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą