antradienis, kovo 10, 2015

Puokštė saldėsių Nepriklausomybės dienai



Per Naujuosius metus pažadėjau sau, kad grįšiu vėl prie rašymo. Blog‘o rašymo. Ir kad tai būtų dar konkrečiau, net nusistačiau labai aiškų tikslą: parašyti bent kartą per savaitę.
Kaip man gerai sekasi vykdyti planus, galite patys įsitikintiJ. Nuo paskutinio mano įrašo prabėgo tiek daug laiko, kad spėjau ir pagimdyti (na gerai, jau nedaug iki to termino man buvo belikę, bet vis vien), ir Kalėdas atšvęsti, ir Justo gimtadienį atlaikyti ir dar daug daug visko padaryti.
 
Paulytės gimtadieniui kepiau vaikų jau pamėgtus cake-popsus, ir buvau suplanavus nuspalvinti visom keturiom spalvom, kurias turiu (o turiu raudoną, geltoną, mėlyną ir žalią dažą). Tačiau Laurynas pabudo ir pradėjo žviegti kaip tik prieš man imant į rankas mėlyną spalvą. Nusprendžiau, kad apsieisiu ir be jos. Tad tokia geltona-žalia-raudona puokštė gavosi. Ir gan simboliška, turint omeny, kad Paulytės gimtadienis yra vasario 15 dieną - visai prieš pat Nepriklausomybės dieną.
 
Galvojau tokiu įrašu pasidalinti Vasario 16-osios proga (juk visai smagi idėja Nepriklausomybės dienai paminėti!), bet taip jau su mano tempais gavosi, kad per tą laiką kol planavau įrašo rašymą ir kovo 11-oji atėjoJ
 
Taigi, mielieji, su Nepriklausomybės diena Jus! Linkiu paminėti šią dieną atitinkamai ir pasigaminti ką nors geltona-žalia-raudona!

7 komentarai:

  1. Net gaila valgyti būtų tokį Lietuvos simbolį :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kur jau čia gaila:). Gi skanu be galo! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš galvojau, kad ši puokštė iš pirktinių čiulpinukų ir tik tada paskaičiau, kad čia Jūsų kepti. Nu super :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Seniai jau laukiau kokio nors įrašo. O tai paskutinieji buvo su užuominom apie nėštumo pabaigą, bet toliau - tyla. Jokio įrašo apie naują šeimos narį anei apie 4 vaikų mamos kasdienybę. Būtų tikrai įdomu tokio įrašo sulaukt. Gal turiu jus sekti fb, bet kol to nedarau, labai smalsu ir lauksiu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas, ačiū: labai gera pastaba! Einu rašyt, kaip man sekasi "nosis valyt, pyragus kept, bartis ir pasakas sekt" :)

    AtsakytiPanaikinti